Sunday, February 22, 2009

semua orang dengki, betul ke?

(intro lagu akon - u can put the blame on me)
menghitung hari.aku nk balik johor.mungkin-lah.fulus mungkin cukop.si-songkok tinggi pon menunggu aku di-stesen bas muar dengan kereta old-skool..blog ni pon, mungkin aku lame tak update.mungkin-lah.aku tanak janji, nantik jadi org munafik.ye ke? mungkin-lah.

(shut the hell up, ok?)

berkenaan tajuk entri.semua org dengki? mungkin-lah.tabiat manusia ni bukan boleh agak.mcm2 perangai.aku pon dengki.tah tah kau org yg bace pon dengki? dengki mencari kesalahan aku kan? hahah..ok, aku gelak. aku tak kesah kalau dengki kau.sbb aku mmg tak kesah.serious.

dengki? emm.aku nk korang bile dah bace.korang bagi komen kat aku..ok? kalau kau tak puas ati, kau komen entri aku yg korg tak suke tu.ok x? dapat penjelasan kt aku dulu, baru kau org jadi be-batu dalam air laut masin,ok?

tajuk lagu kt atas.mmg meaningful.


3 comments:

Monkey D Luffy said...

tak baik dengki2

p/s: berzikir ni

мyΞ'™ said...

mmg tak baik dengki..betul2.
aku bukan ape.emm, ade cite la kapten. cmne?

p/s:aku nk berzikir.tap, tak bleh. kecewa.

~Pengembara Sepi~ said...

.......