Tuesday, February 17, 2009

mimpi buruk

tadi aku mimpi buruk.

aku tdo lepas zohor.lagi 10 minit nk asar,baru aku bangun.

******

kisah mimpi aku ni bukan aku yang mengalaminya, tap aku yg menyaksikan kejadian yg penuh dgn kronologi..aku tak tahu kenape, aku tgh menyaksikan seorang perempuan ber-badan montok dan sgt menggoda.oh, mengapa mesti itu? setiap masa perempuan tu, aku ada bersamanye.tak kira.di mana.segalanya aku dan dia.serious, aku tatau apsal?

asalnya die seorang yg nerd.pendiam.dan kurang bergaul dgn lelaki.entah mcmane, lepas bersekolah campur laki perempuan.perangai die menjadi2.pergaulan yg terlalu bebas dgn lelaki.aku ada lihat dimana, die sdg bergaduh dgn seorang lelaki melayu dan muke tak market dan rapat dgn die dan lelaki itu mahukan dia jadi gf.mestilah gadoh.perempuan ni player.ape barang nk couple? aku rasa la.dah aku yg mimpi sume ni.

lepas tu, kemesraan dan peramahan die makan diri die sndri. aku tatau ape dlm fikiran die. die terlalu baik dgn seorang guru matematik skolah. mungkin nak dpt soalan bocor dan score mase exam nanti kut.mungkin-lah.kemesraan die tu makan dr die sndrik bila die berlari2 keluar dr bilik guru dan bermula-lah episod hitam.die hampir di-rogol dan dan di-raba oleh cikgu yg gatal itu.dalam ati aku berkata "ha, padan muke.sape suh layan sgt."

aku rase aku nk gelak.apesal mimpi aku mcm best.dlm mimpi ni, aku invisible.aku cume jadi pemerhati.pertukaran kawan2 perempuan tu bergerak seiringan dgn setiap kejadian yg berlaku dgn die.dari-lah kawan sejati, lama2 kawan biasa dan kembali dgn kawan yg sgt2 sejati yang baru.serious, aku tak tipu.aku rasa aku nk gelak.

lame2 kehidupan perempuan ni makin lama makin meningkat dari remaja kepada-lah seorang wanita.ak dah bgtau tadi, die ni menggoda.konpem ramai lelaki yg suka tak kira lah suami orang, seorang dato ataupun tunang org.sumenye boleh cair dgn perwatakan die.serious.kisahnya, die seakan seperti menjalinkan hubungan dgn suami org.aku tatau apesal dalam scene menggoda, aku tak nampak.aku cume nampak mereka menjalinkan hubungan shj. hubungan mereka terjalin sehingga lah si-lelaki punya bini beranak 3.tap, dia ni masih menjalankan hubungan.

aku tak ingat ape ending.yg pasti aku mimpi buruk.aku bgn dalam keadaan yg takot dan berpeluh2.aku terkedu dgn mimpi aku.apehal la aku mimpi mcm ni.astaga.

*******


aku kekadang konpus dgn behaviour die dan satu lagi.ape perlu aku mesti mimpi begini? aku tak kesah, cume mimpi ni berlaku tepat pd masenye.di masa keadaan tgh bergolak dgn kehadiran manusia yg bermcm2 perangai .aku pon bukan kesah pon manusia macam ni.jenis yang bile die rs die hebat.wah, sume org die benci dan die kondem. bile ckp kt org boleh, bile kne kt batang hidung sndrik.mengamuk mcm singa.aku bukan nk kutuk.hakikatnye, mmg mcm ni la akn berlaku.aku tak tipu.aku berani sumpah.aku pon kdg2 mcm tu juga.aku bukan hebat sgt.takde manusia ni yg hebat dan sempurna.percayelah!

kalau kau ape kau nk buat?

kalau aku, aku cume boleh ckp cmni je. "hidup ni sume dah ditentukan oleh Tuhan.baik buruk sumenye ketentuan-Nya.hidup ni karma.ape yang kite pernah buat kt org sama ada baik atau buruk, satu hari kita akan mengalaminya sendiri.ape yg akan berlaku itu sume sudah tertulis."

"what goes around, comes around"

2 comments:

Monkey D Luffy said...

mimpi cam drama lak... hehehe

мyΞ'™ said...

ha,tu yg best mimpi aku ni..serious, tak tipu..*tipu*