Sunday, February 22, 2009

for budak songkok-tinggi eyes only :)

aku yang boring sedang melayan lagu john mayers - no such thing.
aku tak paham dgn hati sendiri.aku rs nk memberontak.kdg2 aku hidup dlm hipokrit.aku dah cube taknak jadi mcm tu.entah lah.aku bile dah bosan.boring.jadi mcm2 aku pikir.budak songkok-tinggi selalu ckp "ala, asek asek boring.tak boring bosan.keje tu je la.baring.meniarap.tu je la.pegi la buat something yg ade value." ok, part yg ade value tu tipu.die tak reti speaking pon.haha.sorry ye songkok-tinggi..walaupun aku hancus speaking, tap kau lagi hancus la.heh. *seronok mengutuk budak songkok-tinggi ni*

budak songkok-tinggi.ape lah cerite kau skang kan? aku mesti gelak kalau kau pakai sluar pendek.serious.aku tak tipu.cume depan kau je aku tahan.walaupun, ramai ckp 'guys wears shorts are sexy' tap, pade aku emm..no komen. just 'hairy things' kt kaki tu, sungguh mengacau pemandangan aku. hehe.jgn marah ye.

songkok-tinggi? kenape eh, aku panggel kau cmtu? aku suke.kau jgn marah eh? aku mesti ingat mase naik moto. tgh atas jambatan pineng tu, moto buat hal. aku mase tu cukop emo.tap, kau keluar ayat "ala, rilek la. susah same2 senang same2". mase tu aku terus senyap. aku ikot je kau pegi kedai moto.sampai petang. baru siap. ayat tu, aku ingat sampai skang.
b-s-t atau budak songkok-tinggi. hehe.seronok la aku panggel mcmtu.
hampir tiap minggu, aku dtg pineng. jalan2 naik moto. seronok. bile jalan, kau mesti letak barang kau dlm beg aku. kan? sampai rokok pon same. aku tak kesah pon kamu merokok. baik kan aku? entah la.aku bukan nk jenis kontrol hidop kamu, sbb kite tak de pape pon lagi.kte bukan suami isteri lagi.kan? kamu baru 21.mmg habit kau simpan sume barang kt aku. ingat lagi balik dr genting. kau tinggal handphone kau kt aku? mase tu, aku tergelak. terpakse weekends tu, aku dtg pineng hantar handphone semate2 sampai aku ponteng keje. sanggup kan aku?
entri ni sume psl kau.dah hampir 2 bulan aku tak jmpe kau.
tahun lepas.mcm2 dugaan aku kene.aku senyap.dlm bilik aku slalu nanges sorg2.instinct kau mesti betul.mase tu kau tanye "ok, ke tak". kau moral support kt aku.aku kekdang buntu.aku segan nk stori kt kwn2.aku segan nk stori kt family.especially kt akak aku.tap, kat kau je aku selesa nk stori psl ape2 pon.walaupun, at first aku berat ati nk stori.tap, kau tak pnah pakse.kau mesti bg aku mase nk cite kt kau.dan setiap kali tu lah kau akan ckp "biarlah ape org nk buat kt kite, kte jgn buat kat org..biar je laaa.".

maaf ye b-st-.aku tak mampu biarkan.akhirnya, aku emo.
tahun ni.aku terkejut dgn perubahan kau. pemikiran kau. bukan ke-arah tak baik.tap, ke arah baik.cume aku je yg mulenye tkejut dgn perubahan mendadak tu. hampir tiap mlm, kalau ade mase kau telefon. al-maklumlah, tak boleh call selalu. aku rase antara aku dgn kwn2, aku je setia dgn top-up. masing2 da advance pakai billing. maaflah, aku tak mampu. perubahan dan pemikiran kau tahun ni, mmg lain. mmg bagus, cume aku je yg tkejut dgn perubahan tu. maaf ye b-s-t. aku suke dgn pemikiran kau. pade aku, dah matang. walaupun, hakikat luaran kau mcm budak2.

kte be-2 je la yg tahu ape perubahan tu, kan? harap2 kekal la. amin.

'siji papat telu'


notakaki: aku boring.aku teringat kat kau.jadi entri ni pasal kau.

6 comments:

Monkey D Luffy said...

hensem ler plak... bertuahnya ko... hik hik

~Pengembara Sepi~ said...

boleh komen lg

мyΞ'™ said...

pengembara sepi:xyah la perli aku..ciss..

~Pengembara Sepi~ said...

mana ada aku perli..ko ni...ko yang promote blog...aku ni pembaca yang setia taw..follower yang setia..ko dlm list aku ... kalo xsudi nak bagi aku baca..xpelah..aku tulis boleh komen lg ko kata aku perli..tu yg atas aku tu yg perli kamu...bukan aku...huhuhu..

мyΞ'™ said...

thanks jad pembace setia.uh,itu? gurausan semate2..
hu?
serious, aku takphm explaination ko.
uh..

мyΞ'™ said...

*silap..
gurauan..