Thursday, November 5, 2009

testing

hari kamis.tapi, rs mcm hari jumaat. heheh. supposedly dress like usual, err i mean formal la.but, today, i'm in jeans. mmg suke2 buat mcm office sndrik. *bodo*bodo* bukan sengaje. serius. sbb i'm going straight back to johore after 5.30 pm. i'm going home. YAY! ade interview kt kluang, thats why im going back home. ticket nak balik, gamble je la. kan? asalkan balik johor. *berharap*

testing.

pagi-pagi dah bukak blog.mentang2 internet free. *cube bersyukur.sambil menadah tangan* . ingat nk update and bebel macam-macam, tapi tiba-tiba otak mati. turn off. shut down. black-out. trus, delete entry and sambung buat keje *adeke?* bila sampai tengahari macam ni. matahari dah atas kepala.walaupun, berada dlm bangunan tinggi tingkat 21. tapi, hati ni merasakan matahari atas kepala. eh, ape merepek ni. ok.ok.cukup. sebenarnye, officemate tgh ganbatte buat blog. seronok tgk die and the blog. cute. die ckp ade satu website utk background blog ni. tiba-tiba terpikir that my blog is totally black and white. macam dull gile. so, after lepas usha and copy paste html dalam blog. inilah hasilnya. hanya buat dlm mase 5 minit sbb pusing kiri kanan make sure line clear *hope boss tak lalu.sbb da byk kali kantoi bukak fb and main game.buduh* cmne nk diserapkan kerja kalau perangai macam ni. pakai jeans, main fb. *geleng kepala.nasib yang malang*.entahlah.apelah nak jadi ni.

eh.eh.kene paksa berhenti ni. *hati  yang paksa suruh stop*. ade  job nak buat. nak study untuk interview lagi. harap-harap berjaya. dipermudahkan jalan untuk interview. amin~

p/s: nanti cerita psl interview tu.takut nak interview tapi tak sabar nak menghadapi. always pray for the best! ganbatte!

5 comments:

nadia said...

oh thanks mai skrg blog aku pn da cantik (^^)

~Pengembara Sepi~ said...

berseri ckit blog ni...klu tak juling mata xcukup kaler...hahahah

мyΞ'™ said...

pengembara sepi: hahah..siot je.

naida: no prob!..

yaN-t said...

wey..pe website tu backgroung blog tu??share ar..

мyΞ'™ said...

yanti: ade link kt page ni..atas kiri..tekan sajaa...