Saturday, November 14, 2009

cry


sedang emo-ing in the corner of the room. wutever la. balik rumah terus menangis. touching? dgn sape? sape-sape je la. malas nk layan. aku ni unpredictable sket. even bende kecik pon, boleh melalak tak tentu pasal. hal-hal yang tiba-tiba berlaku pun, aku menangis. kdg-kdg hal yang buat aku tak nak kalah or ego, aku akan nangis. tah pape je kan? HAHAH. yes, that me. mim-alif-ya = mai. alin, yantea, alida, mimi and meen dah tao sgt perangai mase time blaja dulu. like hadi said " mye, the thing that i remember about you is every sem kau mesti gadoh dgn org. " mcm jahanam gak statement tu, but yes, thats me. previously. ok, cukop.

cry.yes. i'm crying.terlalu banyak bende nak difikirkan dalam hidup ni. kalau semua manusia sekeliling memahami ape yang aku nak, mungkin takkan jadi macam ni. tapi, the things is everyone around me seems like don't care and ignore me.so, i'm a little bit isolated. who cares? ok,mcm ni. menangis tentang ms depan yang still tak tau ape nak jadi. tak tao nk buat decision. byk option dlm life ni. bukan mereka tak care but i just don't feel like it. i, myself yang isolatekan diri sendiri. bile hal-hal berlaku, aku mesti start jad pendiam, xnak cite ape-ape, jadi speechless and bile bercakap aku merapu. Tsk. bile tah nak berubah ni.

lately ni asek ber-emo-ing je.layan perasaan.from the family matters and bf matters sampai la future punye hal. i'm thinking tooo much.seriously. bukan ape, i just  want the best. decision yang menyenangkan hati-aku, hati-dia dan yang penting hati-mama-ayah. baru fair kan? cakap mmg senang, tapi nak decide satu hal nak buat. pening. bile pk lagi, mesti aku menangis. tah pape je. also lately ni, my health is getting worst. kdg-kdg malam tak boleh tido. konon la msg kat die "i ngntokla..nyte" padehal, tak tido sgt pon.*sorry* tido mcm ayam. asek terbgn. sume psl environment rumah yang dusty buat aku kene telan  ubat setiap hari dan mengigil (side effect ubat) setiap pagi nak pegi kerja. tensen. plus, bile da rs berat ni semakin overload mulalah bdn sakit-sakit. so, kene diet. nasi? once a week. boleh saving. but, bile da tak mkn berat for meal everyday, mula-lah bila makan kluar balik. Tsk. bulimia? tak langsung. ape nak buat ni? kdg-kdg lapa, tapi bila mkn, kluar balik. Haish. tensen. T_T nangis lah. lapa. cmne nak mkn? pakai tiub bleh?


"the truth about girl is we are not ashamed to cry"

p/s: aku girl ok?




2 comments:

SHaiFuL said...

kuatkan semangat.. usaha lagi... doa, then tawakal.. Insyaallah Allah maha adil & maha mengetahui

мyΞ'™ said...

en.shaiful: thanxx! :)