Wednesday, November 11, 2009

plan tahun depan


(click for large size)

alamak.gambar upload.kecik je.huhu.mesti sakit mata tgk gambar ni kecik. ni PMB *project manager bandung* yang email. fuiyoh! dasat. ni screenshot trip pegi bandung next year. through air asia. thanx ecah.<--PMB

awal gila planning. harap-harap jadi la. da lame x jumpe kipas susah mati .rindu gile. padehal aku tatau ape yang akan berlaku in the future.yelah, lambat lagi kan? huhu. tapi, seronok plak mushroom ganaz a.k.a project manager bandung yang plan sume ni. *macam projek buat air bandung kt pasar malam* . macam best. :)

arini.aku down.pasal ape? malas nk stori. aku takot menyentuh perasaan di sekeliling aku. so, simpan dalam ati. walaupun sakit, takpelah. lame-lame hilanglah. kan? amin. harap-haraplah. plan bandung ni actually sgt menceriakan aku. sgt-sgt excited dpt pegi dgn kipas also dgn budak songkok tinggi. walaupun, passport takde lagi.tapi, sbb the trip tu on july. sempat la nk buat and kumpul duet kan? hehe. thanx sgt-sgt ecah. *mcm da byk kali ckp* biarlah.bukan slalu. ok.

trip to bandung. kene kumpul duet. dalam 5 ribu cukop ke? nak beli ape nanti ek? rasa macam nak start packing je. HAHAHAHA *excited lebih*






p/s: miss kipas susah mati :)

2 comments:

Nani Allen said...

woiiii apsal xde nama aku? echah tengah bookkan utk aku so kau buang gambar ni masukkan screen shot yg ada nama akuuuuuuuuuuu AKU TAK KIRA KALAU TAK PUTUS KAWAN!!!

мyΞ'™ said...

naniku syg: hoi hoi..yg ni first 9 la yg ecah email direct kt aku.ecah ckp bleh buat skali utk 9 org je..so, ko punye next 9 la..means ecah x email aku bende screen shot tu taik..

ade yg screenshot name ko.aku letak la jahanam... ok? huhu..