Sunday, March 29, 2009

prom nyte part 1

(credit to ida, the designer)


entri prom nite seperti yang ditunggu-tunggu.utk part kali ni aku nk bebel shj.ok, sila senyap.


secret admire game.

minta maaf pd secret admire-ku. anda tahu siapa anda. hadiah yg tak berapa. harap kau tak pk bukan-bukan. walaupun nmpak lekeh, tap hakikat adalah sgt mahal harganya. tak reti bagi hadiah kt lelaki ni. baju? pernah dah dulu. kau tak pnah pakai. maka, aku decide tak nak bagi lag. hadiah kali ni.sorry se-sangat. lain hari, aku bg yang lain la. ok?
kepada anda-tahu-siapa-anda jadi secret admire-ku, thanks for the nice frame. tapi, tak aci! kau dpt jersey mahal!! cissh. serius, agak frust but thanks anyway! mmg really need a frame.seriously :)

multimedia.
alhamdulilalh laptop-ku tak merajuk. semua ok. sume content dlm video ni sgt high value. hanya org tertentu shj yg phm. mungkin 10 tahun akan dtg, video ni akan mengingatkan batch 05/09. pasal video tu, takkan aku nk komen hasil kerja aku sendiri? kau-orang yang tgk video tu boleh la komen. sila. sila komen.
(akan di upload nanti)

food.
chinese cuisine.aku makan la siket-siket.the faveret part is shark fin soup.yes. other else, aku transfer ke partner ku yg mmg azali tong besar sbb aku tak berape nk enjoy makan sgt sbb aku lebih suke tgk performance on stage.yes, untung partner aku. thanks to partner cuz treat aku. seriously agak kekok sbb aku bukan biasa di-treat mcm-ni.haish. harap-harap, size perut hang tak di-transfer pd aku. risau ni. tsk.

pixies.
agak frustrating utk aksi ber'gambar kali ni.likely takde feel nk pose or take a snap.bukan salah sape2, aku mcm tak bersemangat nk bergambar dan akhirnya aku sendiri yang frust. serius. aku sedar yg aku tak cantik. tiada body yg slim slender. hanya ada extra spare tayar yang kdg2 muncul ketika bergambar then, aku decide 'ohh,malaslah nk amik gmba'. serius.


(yasmin.bying.me)

server hanya mampu lepaskan satu gmba utk di-expose di part 1.next entri kene publish 6.00 pagi. baru server laju. harap-harap lah.

notakaki: sorry to benrauf! tatau mcm mane entri tu yg kosong boleh ter'publish.

mye :0

5 comments:

~Pengembara Sepi~ said...

tak best sbb xtapaukan makanan utk aku yang kelaparan

мyΞ'™ said...

eleyh.bab makan, bila aku tak bagi..sume tak best! caissh!

myatiqah said...

oit,uplod aa byk sket..xkn skepin je.

мyΞ'™ said...

tiqah kechek: sudah ku bilang server cn mmg sampah..nk upload lebih sket tak leh..

next entri aku upload lebih sket..
ok? heheheh...

tungguuuu

Benrauf said...

maafmu diterima. haha
chinese cuisin? wah! sedap weh. tapau boleh?