Tuesday, October 5, 2010

selasa suwey

perlu terasa kecik hati or tidak?

perlu menjadi bodoh atau tidak?

perlu sedih atau lagi bersemangat utk belajar?



credit to janina


entah.buntu.bertimpa-timpa.walaupun budak office tak tahu menahu perasaan begini. tapi, semua kene telan.pahit.manis.sakit.kecewa. kesian kan? di office sana, mereka pressure dgn ketua yang mcm suwey. di sini pressure dgn menjadi bahan ketawa. walhal tempat ni sepatutnya bukan kita yg duduk. tapi, jadi mcm bodo.sbb orang yang pandai tu saving a.k.a kedekut sgt ilmu dia, smpai sanggup bagi kita ni yg dia anggap kawan bodohkan diri sndrik. mmg konflik.

harini suwey betul.entah. terasa? sakit hati? mcm bodo? semua ada.xpe.
ada ubi ada batas, ada hari Tuhan balas.

p/s: trus mood down to the center of the earth.

2 comments:

m!da BucHuxX said...

ALLAH sentiasa bersama org yug bersabar dear. . .

~~kimz~~ said...

Mai, sabar ek dear..
InsyaAllah mana yang baik akan di balas baik.. amin..