Wednesday, April 15, 2009

oh, froggie

wan n yantea ckp "katak ni perasan kurus kut"
serius.aku kesian dan terseksa tgk katak ni. aku takut kalau aku tolong. tiba2 putus. tu lagi menyeksakan. gambar ni amik 2 hari lepas. hari ni aku tgk balik tempat kejadian. katak tu sudah pergi meninggalkan dunia buat selama-lamanya. (uh, ayat skema.) ok, fine. dia dah mati. .
satu penyeksaan ke arah kematian yang sgt tragis. kesian kat katak ni. sempena itu aku namakan entri-ku dgn nama-kau 'oh,froggie'


penyeksaan katak ni aku tatau la same ke dgn penyeksaan yang aku hadapi sekarang. penantian satu penyeksaan. memang terseksa dgn penantian. aku tak sabar nak abes blajar. tap, aku cukop terseksa dgn pelbagai bende yang nak kene hadapi.
  • final exam. walaupun 2 subjek tap punyelah terseksa. banyak gila nk kne blaja. sudahlah start study lambat. lagi 5 hari je nk start final. 1st paper pon tak study lagi. dah la kne blaja law. akaun. management. ethics utk paper Jurutera dlm Masyarakat. boleh buat sakit kepala tau tak. hadi cakap JDM equals to PMS. btol ke? entah..aku tak rasa pape2 pun, hadi. kau biar betul. *wondering*

  • viva/presentation. jangan pikir kereta viva plak. viva equals to presentation. sgt2 lah risau. aku mengarut macam2 dlm report tu. saje nk bagi report tu tebal sket. HAHA mesti aku kene mcm2 dgn examiner. report aku bakal di-reject masa presentation. bertambah-tambah lagi kje aku. haish. ape lah aku nk present nnti? mengarut dan menipu dengan yakin dan confident, boleh x?

  • dalam penyeksaan ni, ada satu bende yang aku tak sabar. ya, pulang ke rumah! at home at last! nasib lah paper abis awal sebelum start viva. boleh la aku lari dgn barang2 yang banyak ni pulang ke selatan. tak sabar nk jmpe mak ayah<--serius? ya, serius. aku homesick, anak emak, anak ayah, anak bongsu yang manje dan etc. ok, cukup.cukup. sila admit dan jujur. emm, padehal tak sabar nk jmpe budak-songkok-tinggi. ouh, rindunya. *wink*

  • satu lagi hal yang buat aku terseksa. ingat aku rajin lah nk publish entri dlm mgu study week ni. hari ni. setiap jam dari 1 pagi. 3 pagi. 4.30 pagi. 6.30 lagi. aku bangun. keluar masuk toilet.terseksa siot aku. kacau waktu tido aku aku. celaka.

memang celaka air neslo! bercerai-lah kau! tiada lagi nescafe berkahwin dgn milo. HUAARGH!

notakaki: terpaksa qada' tido pagi2 ni. ZZzzz

5 comments:

yati said...

sume org rs bnde yg sme rupenye..
hahaha...me present esk..sguh tdk saba rsnye.. tp yg xbest ade 2 ari je nk pulun paper mon neh.. anyway, gud luck mye.. x smpi sebln pon lg.. pastu kte FREEE... =)

мyΞ'™ said...

ouh,gudlak to you to yatI!!
ur freedom is early than me. *jeles*
hahahha..

but, the main is FREE!
yay!

Monkey D Luffy said...

marilah kongsi bersama ku keseksaan mu itu ;p

мyΞ'™ said...

monkey d luff: nk kongsi keseksaan aku? which part? last part ke? hahahah..

Benrauf said...

mati katak. T_T