Friday, May 29, 2009

intebiu yang suwey. haish T_T

lame tak update blog. aku ketandusan idea. duduk rumah. makan. tido. mengemas. perlu ke cerita detail psl sume bende merepek tu? hurmm.

pagi tadi. selesai aku pergi interview. interview tu biasa je. kene ckp english. dalam bilik tu, ade sorg je yg jadi judge and ade 3 yg dtg interview. teh judge is a woman. sorg yg genit n kecil but sgt petah ckp. kagum oo dgn dia. semua candidate masuk sekali. ishk. sebenarnya, dlm otak aku. if letak sekali semua candidate dlm satu bilik, akan nampak compete antara candidate. yela, semua nak tunjuk hebat. aku bukan suke sgt keadaan mcmni. bukan apa, aku nk goreng bende2 mengarut kalau sorg dlm bilik interview tu baru best. HAHAH. blagak plak. tap, ape aku kesah. goreng je la ms interview. diorg bukan kenal aku pon. aku pelik. soalan aku je yang lain macam dan complicated. soalan 2 lagi tu, basic. apelah suwey sgt aku.aku ckp pun jadi gagap. pening pening. dahla aku lupa bwk IC. mmg suwey. nasib org tu percaye aku ni mmg org malaysia. final result pon aku tak dpt lagi. malang betul. kalau tak dpt result final, mmg tak dpt la aku. ishk. suwey suwey.
kisah sebelum interview. tgh excited gosok baju. ter'on iron maximum. maka, koyak la sikit. nasib baik kt area bahu. boleh cover dgn tudung. dalam on the way nk pegi tempat tu, boleh plak ayah silap masuk jalan. maka, kene pusing balik. haish. jauh. mase otw nk bjalan, kasut ayah tecabut. nasib baik ade tukang jahit kasut kt situ. stok2 tepi jalan. singgah jap, bpeluh2 aku. tgu kasut siap jahit. macam2 hal jadi. pelik.pelik.

wutever pon, interview aku ok. <-buat conclusion sendiri. hihihi.
notakaki: sedang bertungkus lumus menghantar resume bersepah-sepah. harap2 ada yg sangkut. amin~

6 comments:

my name is Ain said...

huhu..
biase la tu..halangan dan rintangan..
mudah2an berjaya la..
nama interviewer tu kak faz ke?

jalak lenteng said...

bagus pn dah interview..

мyΞ'™ said...

ain: hehe..nope. mine is cik zuraidah..

jalak lenteng: ko bile plak?

Monkey D Luffy said...

masa interview kena yakin jer :)

yati said...

haha.. tu la kn.. da xlarat nk apply da.. emm.. gud luck eh mye..

мyΞ'™ said...

kapten: sehabis yakin da..ye kot

yati:tu la pasal..da letih ni..gudlak 2 u too eh..