Tuesday, January 13, 2009

pedon

berjiwang di pagi hari

only God knows why - kid rock

aku tgh buat resume, sbb mgu ni aku maybe pegi jobfair kt midvaley..resume!! ape aku nk tulis ni..kalo panjang2 kang, mau die tanye mcm2.konon2 pandai la.kalo ringkas sgt, mcm loser plak..perlukah aku letak result pmr and spm aku yg mcm smpah tu? ishk.ishk..terasa diri ini sgt tidak pandai, ok bodoh sket..aku amik resume fendi a.k.a bakal menantu mak ayah aku a.k.a kekasih hati akak aku.. resume die aku buat reference sbb die same field dgn aku..engineering.yela references je, takkan nk copy paste. agak2 la, aku material, die manufacturing..xde kaitan doh..buatnye bila interview die tanye psl manufacturing, aku nk jawab ape? duh! pening.

resume selesai..kemudian, beralih ke aktiviti mengenai project tahun akhirku yg x abes2..mane taknye x abes2, satu habuk pon aku tak buat lagi..baguih perangai mcmni..melambat2kan keje..haish..lame2 tulisan verdana font 8 menjadi beratus-ratus ekor cacing kerawet.hal ini kerana, terlalu lame mengadap screen yang memaparkan report2 ku..ah, sudahlah..boring ok buat report tu..korang pnah cuba utk mengadap dgn teliti screen komputer selama 3 jam tanpa beralih kepala atau kelip mata, ei.menipu la tak kelip mata!..haish..tap, serious gile pening.

entri ni tajuk pedon bukan pedon a.k.a siti fatimah zahara.tap, cebol ckp pedon tu pening.bahasa ape pun aku tatao.seriously..barangkali jawa kut. cebol org jawa.

takkan selama ni aku panggil pedon a.k.a siti fatimah zahara tu pening.
" oi, pedon" --> "oi,pening" hu??
p/s: nanti aku nk kumpul bahasa2 jawa dr cebol.mcm menarik.
mye :)

4 comments:

apek said...

anda telah di'tag'..huhu

мyΞ'™ said...

apek: oh, dem!

FARIE said...

pedon+pening? huh?
pening aku~

мyΞ'™ said...

songkok tinggi always said pedon..
he said pedon tu pening.
ishk.aku pon pening aih..

dem.