Wednesday, January 7, 2009

aku harap kamu berubah

(ishk..ishkk.kenapa?)

dah tujoh hari masuk tahun baru.aku harapkan kawan-kawan aku punya azam baru.macam2 azam.paling feymes skali 'nak kuruskan badan'.tipikal gila.itu diantara azam aku la..aku doakan azam kawan2 aku tu tercapai termasuk azam aku..tap,aku banyak kali pikir kenapa ada sesetengah kwn2 aku masih dgn perangai lama di tahun baru ni. dah tahun akhir ni, be like ur final year! aku bukan apa. kalo kamu tu masih dgn perangai lama, tak menyusahkan org lain takpe.. aku ni bukannya perfect sgt. tap, usaha ni ada untuk kearah lebih baik. kdg2 aku pun buat silap. aku ni hanya manusia biasa mcm kamu juga. emm, niat dihati ni baik nak menolong, tap kdg2 aku rasa burden kt aku. padehal kerja suma sama.. aku bukan nak condemn kamu, tap aku pikir positive yg manusia ni punya cara yang beza2. aku paham dgn tu. tap, tak salahkan kalo sume kerja buat sama2. aku cuma mau kamu bertindak lebih pantas, cekap dan efisyen (betul ke?) dengan menggunakan otak kamu. entahla aku tatau ape nk cakap. ishk, aku harap kamu berubah la.. kita sama2 berubah. amin~


p/s: tgh demam.selsema.sakit kepala.ishkk

mye :'(

4 comments:

heaDshriker said...

huhu.. sguh kasihan kmu.. tp mmg cmtu kn.. org ni ade mcm2.. kmu sbr la byk2 ye...

myatiqah said...

hye kamu...saya setuju ngn kamu...kimslm kt kwn2 kamu ya...
hehehe

PoJenG said...

uiks
tidak terkata
hoho
fufufu~

мyΞ'™ said...

headshrinker: mmg da cukop sabar da ni.

myatiqah: terima kasih sbb bersetuju. nk kem slm kt die? ohh, tidak.

pojeng:tak yah ckp ape2 pon bob. :D