Tuesday, December 16, 2008

hubungan ni sampai mana?

(adekah hubungan ni hanya seperti kerusi kosong biasa yang diletakkan bersebelahan mcm kerusi menunggu gilliran masuk bertemu doktor atau kerusi yang cantik dihiasi bunga2 diletakkan disebelah smbil direnjis2 oleh ahli keluarga dan diwarnai dengan hilai tawa kemeriahan saudara-mara dan paluan kompang..)


lelaki ni aku kenal da hampir setahun lebih. die muda 2 tahun dr aku.

semalam die ckp cmni..

cebol : 'ada 3 bende penting utk pilih buat bini.'

sy : 'ape die?'

cebol : '1 : agama. 2: harta -benda 3: paras rupa'

sy : 'ohh, yeke..'

cebol : 'syg da ade paras rupa, harta benda..bby nk bimbing agama..'

sy : 'oh, so sweet..baiklah...'

aku tak pasti hubungan ni sampai mana..tap,aku harap sampai ke jinjang pelamin..(pergh, kodi siyal!! ) hey, serious neh! aku tak bleh berhenti berfikir tentang ni.dah hampir 3 bulan aku x jmpe die. ohh, rindunye saya kt awak,cebol..sungguh!
tahan ke aku nk tunggu die ? sanggupkah die menerima aku yang lagi matang (ok, fine..tua ok?)ini? sanggupkah die tunggu aku? ..emmmhhh.ishk..ishk.. haish.


entri ni berdasarkan entri nani. sampai mana? (da bc byk kali..asek terpikir je nani..)


mye :)



p/s: mungkin conversation tu tak se-accurate atau sebenar-benarnye..tap, die lebih kurang cmtu lah..sorry, cebol..syg lupa! hehehe..

9 comments:

nani allen said...

wah entry aku tersebut nampaknya memberi kesan yang mendalam kepada kau. syabas nani! aku lagi la terfikir2. lol?

jalak lenteng said...

hmmmmm...

мyΞ'™ said...

cis..entri ko mmg siot tau nani..

apek said...

uik..memen ade kat sini..mustahil..hahaha

saydino said...

nani pye entri bg kesan kat kau nampak?
ok aku akan sediakan post trivia dr post nani.

мyΞ'™ said...

post trivia?? huu

echah sarudin said...

klo ko tade harta mamat tu tanak ko ke?

dialah kena sediakan harta..

aku ada agama. meh aku bimbing ko.

hahaha

мyΞ'™ said...

em.ecah.
harta tu subjektip ( haha...ye ke?? pandai2 je)

counting.
nk clash..kot.
HAHAHAHAHAAH

xde la.saje je. :P

мyΞ'™ said...

ecah: harta tu kire mcm bonus.kau nk bimbing agama? kau nk kawin dgn aku ke? hahahaha.