Sunday, June 21, 2009

farewell

credit to Erfanix~deviantart~

The world is round and the place which may seem like the end may also be the beginning

goodbye.farewell.sayounara.selamat tinggal. mcm nak pergi jauh je rasenye. padehal bukan pegi mane pon. still at southern gak. mase nk berblog dah terhad. masa 2 bulan lebih ni dihabiskan di sana. lepas tu ke alam pekerjaan pulak. rasa berdebar sgt. mula-mula masa takde keje kt rumah, asyik pk nk keje je. skang bila da ade peluang, rs mls plak. mcm2 ragam btol la. entah la. lame gak pk psl problem ni. aku rs mungkin ni destiny. alam kerja ku asyik dengan manusia warganegara antarabangsa. dr dulu lagi. bangla. myammar.vietnam. mcm2 la jumpe. entahla. risau pulak rsnye. mereka ni unpredictable behaviour. tapi, nk buat cmne. tak kan nk demand lebih2 xnak workers so-called oversea. HAHA xkesah la. yg penting aku kne concentrate dgn life yg baru. so, farewell kpd life yg dulu. hidup kne ada pegangan. misi yang pertama ialah kuruskan bdn. yezza. mungkin lame x berblog, 2 bulan lebih training dan next step is career. harap2 apa yg aku tempuhi nnti, aku mmpu hadapi. yang penting, tiada lagi EMO! itu yg penting. nasihat org tua "jaga diri elok2.jgn nakal2".baiklah ibu ayah!!

notakaki:
to 'someone out there' = songkok-tinggi boy :
"Love is missing someone whenever you're apart, but somehow feeling warm inside because you're close in heart."

3 comments:

Monkey D Luffy said...

dah dapat kerja ek

tahniah ler

Benrauf said...

jaga diri elok2..

Anti agni Energie said...

Nice post.

Salam, kami merupakan pekerja-perkerja yang telah dibuang tanpa menerima gaji dan pampasan oleh sebuah syarikat multinasional yang dalam proses untuk lari dari Malaysia

Please support kami.

Jadilah follower kami.

http://agni-energie.blogspot.com

Inilah usaha kami untuk menuntut hak kami.