Wednesday, October 31, 2012

Syukran dengan Kehidupan
Bila ada masalah, kita berbalik kepada Allah s.w.t. Itu yang dipegang dalam hati. Iman harus kuat. Sedangkan lidah tergigit inikan pula saudara-mara, adik beradik, mahupun kekasih atau tunang. Akhirnya, kecundang dan mengalir air mata. KAH KAH. Biasalah adat. Darah manis, Tiada yang sempurna. Sesungguhnya kekurangan itu saling melengkapi sesama sendiri dan menyempurnakan kehidupan kita. Kesimpulannya, syukur kepada Allah s.w.t atas nikmat yang diberikan. Kehidupan. Rezeki. Kelapangan.  Kesihatan dan segala-galanya. Amin!!Syukur dengan rezeki yang Tuhan bagi. Reward utk diri sendiri. Meredah Bukit Bintang bersama preggy mommy naik free bus semata-mata ke H & M. HAHA. Worth it! 


Syukur dengan rezeki. Ada anak sedara kembar yang kiut miut, nakal, genius, clumsy dan macam-macam lagi. Sesungguh mereka mewarnai kehidupan saya lepas kerja yang tension , bila balik happy. Layan diorang. Thank God!


 Syukur dengan diri sendiri. Alhamdulillah. Sihat.... Masih lagi mampu bergerak sana sini. SYukran!!


Daging deng deng. Pulut. Ketupat. Lemang.
With love from KSB ( Kuala Sg Baru, Melaka)


Syukur dengan rezeki makanan! ya Allah. aku masih mampu merasa, makan dan minum dengan sendiri. 


Syukur dengan adik beradik. Anak buah kesayangan. My sister, Surya dan beloved nephew, Asyraaf. 


Syukur dengan cinta di dunia. Tunang tersayang. Terima Kasih atas sokongan segala aspek. Doakan yang terbaik utk kita ya! InsyaAllah..

Syukur dengan diri sendiri. Makin debab. Makin sihat.
Sampai keniing ada jerawat, tangan gatal cabut kening..Last-last jadi sebelah nipis, sebelah tebal. HAHA.
p/s: Alhamdulillah!!!


1 comment:

faY said...

wish u happy slalu :)