Sunday, October 11, 2009

bad and best thursday of the week. apakah?


best and bad things happen at the same day.hmm.

de interview on thursday.position as QC. bukan queen control tapi quality control. tah pape. company ape? terpakse rahsia. hahaha. takde la. company bus je. location sangat la jauh extravaganza. puchong, s'gor. memula dah tertutup hati nak pergi sebab thinking of the place yg sgt jauh and susah nak pegi. tapi, ade orang tu baik hati sangat-sangat. sanggup volunteer nak hantarkan. at the same time, die nk buat surprise come to kl from johor. surprise kne cakap ke? hahahaha. at first, i thot die gurau2 je.so, i didnt take it seriously. but, after work hour on wednesday he text me he's on the way to kl. OMG. i am sooo speechless. ok, let me tell. this part is the best/good part, i mean he's coming to kl. gosh, i am sooooooooooo miss him damn much! sebab before this asyik jumpe like 1 hour and 15 minutes. ishk ishk sangat lah tak memuaskan hati. kan kan?so then, this time bleh spent time lame sket. heheh *evil* hehe. so, he drive from BP and arrive KL that night. meet him* best best* miss*miss* muah*muah* :) plus here, the advance birthday gift si-die bagi. sgt suke. eventho its pink. *OMG!* but, still i like it sooo much!


ok,the bad part is here. on thursday morning. bangun awal extra and ready nak pegi interview. seriously. i'm not prepare anything. just bring the CV and whatever they ask me to bring. the problem actually masing2 tak tao jalan. maka dengan itu, bantai je ikut alamat and stop at petronas tanye "kak, tau tak mne jalan ni" mmg cm haram la. si dia dah penat gile but at the end sampai at location before the interview time. huhu. then, the problem comes in mind. hati berbelah bahagi nak pegi interview ke tak. sebab jauh and rasa mcm tak worth it. the company banyak lelaki and the place is so ceruk. tau ceruk? huhuhuh. lepas call beberapa org, last-last pegi gak. si dia pon masuk teman g interview. the interview going well for just half and hour. the result dpt next week, but confirm tak dapat. who cares?!! hahaha. lepas interview, forward to alamanda for lunch. jaoh gila lunch. lepas lunch, dpt call suh amik cakes kt damansara. damn gila. mane tau jalan. from like 12.30 to 3.00 pm sesat. gila! si dia dah exhausted tahap maximum. muka da ketat gila. kaki dah sakit. huh! pusing-pusing tempat yg sama. sampai masuk penchala. tah haram jadah betul. lepas damansara pegi times. si-dia tgu kawan. lama like hell. kaki dia dah sakit and badan dah penat. pusing-pusing time cari barang. tapi, hampa tak ade yang berkenan. sedih! plus, we both have little argument.urgh! sedey *sob.sob* on the way nak blik dr times, dpt phone call kawan nak jmpe kt kg.bru. as we both dah sgt2 exhausted, we ask they to picked us at someplace sbb when night dah tak ingat jalan sgt. drpd menggilakan diri dgn sesat, better tunggu. hang out like till 11.30 and arrived wangsa around 12. suddenly, tiba2 teringat promise dgn some friend near home nk hang out. last2 ask the friend to come to the house. lepak2 depan rumah dgn si-dia till 1 a.m. that night we both sgt-sgt exhausted.so, tgk2 tv and tido mati. damn u sesat!!!


the next morning, si-dia terpakse bgn awal sbb nak hantar me and sis to work as our cousins, ok actually whole family is sakit mata. cuz she supposedly anta and going to work together.ishk ishk. haishh. si-dia hantar to lrt and straight going back to johor. *sob sob*miss you already* plus here, he again sesat when going back to johor that morning. hehehe. sian u sesat sorang2. but, at last sampai juga BP. weee~


actually sgt kesian kt si-dia. penat drive dr BP. then, menyusahkan si-die pegi sane sini dengan jalan yang tatao langsung, main redah je. membazir minyak merata-rata. kesian.makan minum yang tak tentu hala. kehabisan fulus yang unexpected.i'm little bit feel guilty about it cuz menyusahkan dia sgt-sgt. huhuhuhu. but, at the same time also thanx to si-dia buat surprise dtg kl. the advance birthday gift that he give! thanx sgt-sgt! he sacrifice his time to drive to kl and spent with me eventho it's limited sgt-sgt.si-dia hantar pegi interview, pusing-pusing kl sampai sesat. hehehe. thanx sgt2. suke suke *gedix* sorry ye dear kalau i susahkan u. hehehe. sorry sebab marah2 u in the car. sbb mase tu da give up cri jalan and we both damn exhausted. huhuhu. sorry sgt. nasiblah awak tu da biase dgn i. hahaha. *geli.geli*


The best and bad thing happen on the same day.rasenye bende2 mcm ni susah sgt nk berlaku dlm life. rasanye lah. kot. but, its an experience! ok la. both things happen in one day and sgt-sgt exhausted dgn lots of sux things happen but at least i spent time with him all day! yeay!! thats priceless dear!! miss you already.sayang kamu~



thanx for everything dear :)


p/s: i love u :)



2 comments:

Encik Zulhelmi said...

haha.smpi msk penchala.pengalaman 2 mye.anyway buhsan bace ayat ko yg ada "sangat2".mcm nk lempang ko on-the-spot smbl berkata "tukar word leh x?"..lol

мyΞ'™ said...

elo.en.zul.
if buhsan, y u read? huhu.
actually kehabisan idea to express the feeling. 'sangat' tu is just straight from the brain.huhu.lain la mcm kau, terer ayat puitis2 and bunga2 ni..huhu